Projecten

Een greep voor wie we hebben mogen werken

Een greep voor wie we hebben mogen werken

In 1986 zijn we begonnen en in die 30 jaar hebben we voor veel organisaties mogen werken. De video geeft een korte impressie voor wie we onder andere projecten hebben mogen realiseren.
CBS op BID

CBS op BID

Centraal bureau voor de statistiek is aanwezig op de Big Improvement Day. Wij realiseren een beurspresentatie voor het CBS.
Emerson Exchange

Emerson Exchange

April Brussel, Emerson Exchange. Congres en expositie met en voor de klanten van Emerson. Wij maken de content voor de plenaire show. Voor de beurs maken we een video en audioproductie voor de demo van de congres room. We zijn ook verantwoordelijk voor de regie.
WK Roeien 2016

WK Roeien 2016

Van 20 tot en 28 augustus 2016 zijn de WK wereldkampioenschappen roeien in Rotterdam op de Prins Willem Alexanderbaan. De productie en organisatie van faciliteiten en dergelijke is in onze handen.
Centraal Bureau voor de Statistiek op TV

Centraal Bureau voor de Statistiek op TV

Centraal bureau voor de statistiek produceert wekelijks talloze nieuwsberichten. Wij maken live uitzendingen en internetproducties voor het CBS.
CHIO Rotterdam 2016

CHIO Rotterdam 2016

Voor het elfde jaar zijn we betrokken bij het CHIO. Het grootste internationale paardensport evenement van Nederland. Ook dit jaar zijn we in het Kralingse Bos in mei en juni. Productie en realisatie van dit publieksevenement
Coming soon

Coming soon

Wat u van ons kunt verwachten de aankomende periode. Wat we nog te doen hebben.
  • Passie
  • Authentiek
  • Fascineren
  • Inspireren

Volg ons op